НОВИНИ

З життя чудової їжі

13 кроків для запуску роботи оновленого ресторану Dediko

1. Розробка концепції та бізнес-плану ресторану;
2. Ремонт та оновлення інтер'єру спільно з дизайнером (оновлення вхідної групи, встановлення систем зовнішнього освітлення, декорування інтер'єру, перетяжка меблів та інше);
3. Повна комплектація посудом, інвентарем, аксесуарами, пристроями та обладнанням;
Детальніше...

Ресторан Al Capone: виконано компанією Сleverset

Проект: Ресторан Al Capone www.alcapone.com.ua
м. Новоград-Волинський
Дата відкриття: серпень 2020 р.
Детальніше...

Супер-адміністратор для вашого ресторану

Ефективна методика, яка розповість все про вашому ресторані!


Згадайте як починається кожен ваш день? Ви приходите до себе в кафе або бар, ресторан або готель і ніколи не знаєте - чи все там в порядку, чи готове заклад до відкриття, чи немає форс-мажорів і закриті текущін технічні питання. Щось вже сьогодні зламалося? А може бути, щось не так і не полагодили? Оновив су-шеф з технологом документацію на кухні?

Детальніше...

ЧОМУ ГІСТЬ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ В ВАШ РЕСТОРАН?

Всім відомо, що існує багато важливих факторів, що впливають на успішність закладу. Для кафе-кондитерської - це звичайно, запашна кава і фірменнние десерти. Якщо це бар - то важливі оригінальні коктейлі і дружня атмосфера. Готель - затишні номери. Але головне і основне в усіх форматах - звичайно ж, сервіс. Детальніше...

«З якого дива інвестор стане платити $ 20 за ваш обід»: чому закриваються послуги з доставки їжі?

Видання The California Review опублікувало матеріал про те, чому багато сервісів з доставки їжі не можуть вийти на прибуток і закриваються. Журналісти розібралися, яка ситуація склалася на ринку, і що може допомогти компаніям почати заробляти гроші. Редакція vc.ru публікує адаптований переклад замітки. Детальніше...

ПАДІННЯ

«Уже в 2014 і 2015 роках ринок доставки їжі називали одним з найбільш насичених сегментів. Але в 2016 році конкуренція тільки зростає. І чим більше стартапів приєднується до цієї війни, тим нижчі ціни пропонують сервіси, щоб насолити конкурентам і відібрати у них частку ринку », - продовжує автор замітки. Детальніше...

BENTO И ПРОКЛЯТИЕ РОСТА

"Доброго дня. Ми залучили $ 2 млн інвестицій, заслужили увагу таких ЗМІ, як TechCrunch, CNBC і San Francisco Chronicle. Зараз у нас на рахунку залишилося $ 350 тисяч - цього вистачить до квітня. Нам потрібно залучити додаткові кошти - а інакше ми помремо », - говорить засновник і генеральний директор Bento Джейсон Демант в бесідах зі своєю дружиною і з співзасновником проекту. Детальніше...

ХОДІННЯ ПО ЛЕЗУ

«З якого дива інвестор стане платити $ 20, щоб проспонсорувати ваш обід? Ця ідея здається абсурдною. Але стратегія тут та сама, що у інвесторів Amazon, Uber і тепер Postmates - вони забезпечують проекти такою кількістю готівки, щоб ті могли буквально потопити своїх конкурентів. Скрині з мільярдами доларів дозволяють сервісів на зразок Uber пропонувати послуги нижче їх собівартості і цим губити конкурентів », - пояснює автор замітки. Детальніше...

РОБОТИ І СЕРВІСИ З ДОСТАВКИ

З сервісами, які працюють за моделлю on-demand, зараз співпрацюють понад мільйон водіїв. Технічно вони не вважаються співробітниками компаній, але саме на них Uber, Postmates, Lyft, DoorDash і інші витрачають велику частину своїх коштів. «Що, якщо всіх цих водіїв вдасться звільнити»? Детальніше...

МАЙБУТНЄ СЕРВІСІВ ДОСТАВКИ

«Багато інвесторів наївно вважали, що створити Uber для їжі так само просто, як сам Uber - потрібно лише додати в рівняння бутерброди. Очевидно, що це не так », - пише автор статті. Детальніше...