13 кроків для запуску роботи оновленого ресторану Dediko

13 кроків для запуску роботи оновленого ресторану Dediko

1. Розробка концепції та бізнес-плану ресторану;
2. Ремонт та оновлення інтер'єру спільно з дизайнером (оновлення вхідної групи, встановлення систем зовнішнього освітлення, декорування інтер'єру, перетяжка меблів та інше);

Зал Лалі

3. Повна комплектація посудом, інвентарем, аксесуарами, пристроями та обладнанням;
4. Переговори та укладання договорів з постачальниками;
5. Оформлення ліцензій та дозвільних документів;
6. Розробка меню;
7. Складання барної карти;


Кухня


Бар

8. Впровадження програмного забезпечення. Систематизування обліку ресторану;
9. Розробка посадових інструкцій та стандартів роботи;
10. Підбір та навчання персоналу;
11. Розробка сайту та інтернет магазину на базі crm-системи Бітрікс;
12. Розробка маркетингової стратегії. Ведення соціальних мереж;
13. Додавання інформацію про ресторан на інформаційні портали. Додавання інформацію про ресторан на світові карти, які використовують для роботи GPS-навігатори.


Кальян


Кальян