Аудит

Експертний погляд на ваш бізнес з нашого боку.

При проведенні аудиту на підприємстві вирішується завдання оцінки поточних процесів в ресторані:

  1. Оцінюється поточна стратегія, включаючи положення на ринку, цілісність і системність поставлених цілей, розуміння їх керівниками та співробітниками, застосування в оперативному управлінні.

  2. Оцінюється технологія процесу виробництва.

  3. Схема інформаційних потоків.

  4. Розподіл фінансів і облік руху грошових коштів.

  5. Оцінка встановленої продажної ціни, середнього чека.

  6. Контроль якості страв.

  7. Широта асортименту: підхід в складанні меню.

  8. Проведення кадрової політики, оцінка внутрішньої структури (чіткість функціонального поділу і взаємодії).

  9. Організація системи обслуговування Гостей.

  10. Якісний склад Гостей і зміни в його структурі.

  11. Привабливість інтер'єрних рішень.

  12. Комплекс методів стимулювання збуту, просування і рекламних компаній.


Важливим моментом є відповідність всіх перерахованих вище параметрів прийнятої концепції.