Ви ще не провели діагностику закладу? Тоді ми йдемо до вас!
Знайдемо слабкі місця і більше їх у вас не буде
Перебуваючи всередині процесу, буває складно відсторонитися, об'єктивно оцінити стан справ і прийняти "свіжі" рішення.
Завжди існує спокуса не змінювати ситуацію, що склалася, а знайти їй виправдання.
Неправильні критерії оцінки і зниження професійних стандартів.
Навмисне спотворення даних.
Давайте за чашкою кави обговоримо його.
календарне планування, управління продажами, витратами, якістю.
санітарно-технічний стан ресторану, безпеку виробництва, організація товарообігу, складське зберігання, стан документації.
пошук, відбір, навчання, функціональні обов'язки, мотивація, зростання.
Оцінка роботи лінійного персоналу, взаємодії адміністраторів з гостем, робота зі зворотним зв'язком.
ТЕЛЕФОН: +38(067)443-01-73
EMAIL: leonidzubko@cleverset.com.ua
ЧАС РОБОТИ:
Пн - Пт с 10:00 до 19:00
Сб - Нд вихідний