Персонал

Кадри вирішують все!

Якщо розставляти пріоритети по пунктам для відкриття ресторанного закладу, то пункт «Персонал» потрібно поставити одним з перших. Правильно підібраний персонал - це запорука того, що ресторан буде процвітати. Підбір персоналу в ресторан - це складний і дуже відповідальний процес, де обов'язково потрібна допомога фахівців. Дуже важливо не відкладати вирішення цього питання на останній момент. Тому як саме від персоналу ресторану буде залежати те, як скоро ресторан почне приносити прибуток. Підбір персоналу в ресторан потрібно починати набагато раніше, ніж призначена дата відкриття ресторану. А такі ключові фігури, як керуючий і шеф-кухар повинні бути підібрані заздалегідь і вникати в процес на самих ранніх стадіях організації. Ми займаємося підбором персоналу в ресторан по певній ієрархічній схемі, що дозволяє кожному керівнику підрозділу як вирішувати всі професійні питання самостійно або з першою особою, так і взаємодіяти з колегами паралельних підрозділів самостійно, не перетинаючись у вирішенні одних і тих же питань. Істотним фактором успішного управління в ресторані є чіткий розподіл керівних функцій серед менеджерів.

Намагаючись заощадити на залученні підготовлених фахівців, дотримуючись місницькі інтереси, беручи на роботу родичів і знайомих, ви позбавляєте себе можливості грамотної побудови і розвитку корпоративної культури, а так само ставити під сумнів створення ефективного персонального менеджменту в вашому закладі.

Ми беремо на себе весь процес не тільки підбору співробітників, але і повну стандартизацію всіх пов'язаних з ним процесів - розробка і адаптація посадових інструкцій, стандартів зовнішнього вигляду, спілкування по телефону, впровадження чек-листів і розробка іншої внутрішньої документації стандартів, необхідних для ефективної роботи та взаємодії співробітників закладу.