РЕСТОРАНИЙ КОНСАЛТИНГ

В останнє десятиліття підхід до ведення та організації ресторанного бізнесу докорінно змінився. Якщо раніше підприємці просто хотіли відкрити ресторан, не замислюючись про те, як стати найкращими у своїй сфері, то тепер їм потрібно, щоб заклад був не просто найкращим відразу, а ще унікальним та фінансово вигідним.

Звісно, не у всіх це виходить. Багато ресторанів, що існують сьогодні, працюють тільки завдяки додатковому бізнесу власника. Але, як правило, постійне перекидання коштів з прибуткового бізнесу до збиткового себе не виправдовує.

Власники та директори ресторанів, барів та кафе шукають можливості підвищити рентабельність закладу. Один із найбільш виправдано швидких способів зробити це — звернутися до компанії Cleverset за послугою ресторанного консалтингу.

Вам потрібен консалтинг, якщо ваш заклад:
 зазнає збитків;
 потрібно збільшити прибутковість бізнесу;
 ви хочете відкрити свій заклад, але не знаєте, з чого почати;
 потрібен бізнес-план, обладнання та рада професіонала з організації бізнесу.

До вирішення цих завдань необхідно підійти серйозно. Довірте розвиток вашого закладу компанії Cleverset. Як фахівці з консалтингу барів, ресторанів та кафе ми підходимо до поставлених завдань комплексно. Адже причин того, чому ресторанний бізнес не виходить на добрі фінансові показники, можуть бути сотні. Можливо, причина – сама ідея, тематика закладу. Або концепція не опрацьована належним чином. А, можливо, обране для закладу місце не відповідає цільовій аудиторії. Розібратися у цій проблемі та усунути її причину – наше головне завдання.

Ми готові запропонувати вам свої знання та досвід у веденні справи, а також провести діагностику закладу. При діагностиці закладу враховуються багато факторів — місце розташування, робочий колектив, обстановка, меню, цінова політика, гості, які відвідують заклад, та багато інших. Взявши їх до уваги, ми можемо допомогти вам знайти справжні проблеми.

Зробити це самостійно власнику закладу буває складно, просто тому, що найчастіше вони мають комплексний характер. Простіше кажучи, нестача відвідувачів зовсім не означає, що ресторан неякісно проводить рекламу. Корінь проблем може бути зовсім в іншому. Наприклад, у неорганізованій кухні, непроробленому меню, хаотичному управлінні, невідповідності тих чи інших елементів заявленої концепції закладу. Іноді для того, щоб вирішити проблему, необхідно скоротити витрати на закупівлю, персонал або викорінити фактори крадіжки.

Звичайно, універсальних методів, які підходять для відкриття нового ресторану немає. Як не існує однаково ефективного для всіх способу виведення діючого закладу з фінансової кризи. Проте консалтинг барів, кав'ярень та ресторанів поєднується певними методиками, технологіями та прийомами, що дозволяють успішно вирішувати багато проблем. Компанія Cleverset має великий практичний досвід та допоможе стати вашому закладу успішним та процвітаючим.
Наша команда не тільки має великий досвід у сфері автоматизації та покращення роботи підприємств громадського харчування, але й мають різнобічні знання в галузі маркетингу, PR, SEO та реклами, а також у темі управління кадрами.

Просто зателефонуйте до компанії Cleverset та переконайтесь, що можливості зростання вашого бізнесу не обмежені.